Asam pedas untuk dia


Asam Pedas Untuk Dia - Drama, full episode, tonton online, sinopsis, download.

Drama asam pedas untuk dia merupakan sebuah terbitan Fontrow Pictures yang diarahkan oleh Feroz Kader. Adaptasi dari novel asam pedas untuk dia karya Nureen Mirza.

Asam pedas untuk dia

Sinopsis asam pedas untuk dia


Sinopsis asam pedas untuk dia - Mengisahkan Ainin Sofiya yang merupakan seorang pembantu rumah separuh masa di rumah majikannya, merangkap suaminya sendiri. Tugas Ainin Sofiya bukan setakat mengemas rumah, malah urusan dapur diserahkan kepadanya. Buat pertama kalinya, asam pedasnya mendapat pujian.

Dalam diam, Ainin Sofiya diintai oleh salah seorang anak majikannya, Ahmad Ziyad. Rupa-rupanya, asam pedas Ainin Sofiya menjadi kegemaran Ziyad. Namun tidak Ainin Sofiya sangka, Ziyad ingin melamarnya, hanya kerana ingin membantunya dari segi kewangan. Ainin Sofiya bukan mata duitan! Dia hanya bekerja di rumah tersebut dengan hasil usahanya sendiri.

Setelah berfikir panjang, Ainin Sofiya menerima lamaran Ziyad, tetapi dia meletakkan syarat. Perkahwinan ini harus dirahsiakan daripada pengetahuan keluarga dan teman wanitanya. Ainin Sofiya juga tidak dibenarkan hamil. Malah, Ainin Sofiya tidak dimaafkan jika perkara itu berlaku.

Sampai bila Ainin Sofiya harus berlakon dan menyorok statusnya?
Jiwa Ainin Sofiya terseksa menjadi isteri rahsia Ziyad walaupun halal di sisi agama.
Ziyad seolah-olah tidak memahami perasaannya.

Pelakon asam pedas untuk dia

  • Dayana Roza
  • Shukri Yahaya
  • Adella Aryana
  • Juli Farhana Marin
  • Fazlina Ahmad Daud
  • Manan Sulaiman

Novel asam pedas untuk dia


Ada drama adaptasi, dah tentulah ada novelnya kn.. Berminat nak baca/ beli novel asam pedas untuk dia , bolehlah usha-usha dekat sini - Novel asam pedas untuk dia krya Nureen Mirza

Asam pedas untuk dia


Bahagian kemuncak, dah tentulah drama asam pedas untuk dia full episode tonton online . Jom tengok kat sini - drama asam pedas untuk dia full episode tonton online


Most View Article This Month !